Toimitusehdot

Tarkista huolellisesti toimituspolitiikkamme ostaessamme tuotteitamme. Tätä käytäntöä sovelletaan kaikkiin tilauksiin, jotka teet meiltä.

MITÄ SHIPPING- JA LIITTYVO
Logistiikka: 4PX,YunExpress,Wanb Express,UBI

Tilaushinta Maailmanlaajuinen
€0~€39.98 €4.99
Yli €39.99 Ilmainen toimitus

Kaikki tuotteiden toimitusajat ja päivämäärät on annettu hyvässä uskossa, mutta ne ovat vain arvioita.

EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan kuluttajat: Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi. Ellei erikseen mainita, arvioidut toimitusajat kuvastavat aikaisinta saatavilla olevaa toimitusta, ja toimitukset tehdään 30 päivän kuluessa siitä päivästä, kun vastaamme tilauksesi. Lisätietoja saat käyttöehdoistamme.

MÄÄRÄN KÄYTTÖAIKA

  • Käsittelyaika: 3-7 päivää
  • Lähetysaika: 14-30 päivää


OLETKO KANSAINVÄISESTI?
Lähetämme maailmanlaajuisesti.

HUOMAUTUS
Meillä saattaa olla erilaisia sääntöjä ja rajoituksia joidenkin kansainvälisten toimitusten osalta. .. Jos tällaisia tapauksia sovelletaan, olet vastuussa asuinmaasi lakien noudattamisesta ja olet vastuussa kaikista tällaisista lisäkustannuksista tai veroista.

Mitä tapahtuu, jos käskyni luopuu?
Jos toimitus viivästyy jostain syystä, ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian ja ilmoitamme sinulle tarkistetun arvioidun toimituspäivän.

EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan kuluttajat: Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi. Lisätietoja saat käyttöehdoistamme.

KYSYMYKSET takaisinmaksusta?
Jos sinulla on kysymyksiä palautuksista, tarkista palautuspolitiikkamme.

19 ALAKOHDAT
Jos olet tehnyt tuotteen tilauksen, tiedä, että tilauksen vastaanottamisessa on viivästyksiä.

Tuotteet ja pakkaukset saattavat vaatia enemmän aikaa kuljetuksen rajallisen saatavuuden vuoksi meneillään olevan työvaikutuksen seurauksena. Tiimimme tekee parhaamme projisoidaksemme tarkasti kaikkien tilausten aikajanat. Mutta maailmanlaajuisen toimitusketjun arvaamattomuus tarkoittaa, että on aina vaara, että tilaukset viivästyvät yli arviomme. on Arvostamme vilpittömästi kärsivällisyyttänne ja ymmärrystänne tänä aikana, ja olemme mielellämme voidessamme seurata kanssasi kysymyksiä tai huolenaiheita, jotka liittyvät olemassa oleviin tai tuleviin tilauksiin.

Miten voit ottaa meidät yhteyttä tähän politiikkaan?
Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai kommentteja, ota meihin yhteyttä osoitteessamme. ‐ Tukikeskus