Meistä

Tervetuloa deuxmiliin.

Olemme verkkokauppa, joka perustettiin kolme vuotta sitten.


Sitoutuminen sekä useita valmistajia ja logistiikkayrityksiä luomaan vakaa yhteistyösuhde pitkällä aikavälillä. Yrityksemme on voinut voittaa asiakkaiden luottamuksen. Pidämme kirjeen ja noudatamme sopimusta ensisijaisena. korkealaatuiset tuotteet ja etuuskohteluhinnat houkutellaan useita asiakkaita. Tarjoamme ilmaista toimitusta ympäri maailmaa, kun käytät yli $39.99 sivustollamme.


Tuotteitamme ovat vaatteet, lelut, kauneus, huonekalut ja valikoima. Yrityksessämme voit ostaa monia käteviä ja käytännöllisiä tuotteita. Arvostamme ihmisten ja ideoiden monimuotoisuutta yhtä paljon kuin persoonallista tyyliä. Avoimuus ihmisille ja maailmalle ympärilläsi johtaa myönteiseen energiaan ja luo osallistavan ja tervetulleeksi toivottavan työpaikan. Osallisuuden ja monimuotoisuuden aloitteet tavoittavat yhteisöjä eri puolilla maailmaa ja johtavat positiivisiin muutoksiin maailmanlaajuisesti.


Koska nämä ovat käynnissä, jos sinulla on kysymyksiä tai kokemuksia esteettömyysongelmia, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme (service@deuxmil.com) Teemme kaikkemme vastataksemme huolenaiheisiisi. Kiitos, että valitsit ostoksillamme!

Mitä tarvitsetkaan, se on täällä.