Tietosuojakäytäntö

Tämä yksityisyysilmoitus deuxmil("Company", "me," "me", tai "me"), kuvaa miten ja miksi voimme kerätä, tallentaa, käyttää ja/tai jakaa ("prosessi") tietosi, kun käytät palveluitamme ("Palvelut"), esimerkiksi silloin, kun:

  • Vieraile sivustollamme at com, tai mihin tahansa sivustomme, joka linkki tähän tietosuojailmoitukseen
  • Yhteistyö kanssamme muilla siihen liittyvillä tavoilla – mukaan lukien myynti, markkinointi, tai tapahtumat

KYSYMYKSIÄ VAI KYSYMYKSET?
Tämän tietosuojailmoituksen lukeminen auttaa sinua ymmärtämään yksityisyyden oikeudet ja valintoja. Jos et ole samaa mieltä käytännöistämme ja käytännöistämme, älä käytä Palvelujamme. Jos sinulla on vielä kysymyksiä tai huolenaiheita, ota yhteyttä meihin osoitteessamme. Tukikeskuksesta.

Tämä yhteenveto sisältää keskeisiä kohtia meidän tietosuojailmoituksesta, mutta voit löytää lisätietoja mistä tahansa näistä aiheista käyttämällä meidän sisällön alla löytää kohdassa, jota etsit. ..

MITÄ HENKILÖISTÄ TIEDOTAME
Kun vierailet, käytät tai navigoit Palveluamme, voimme käsitellä henkilötietoja riippuen siitä, miten vuorovaikutat deuxmil ja Palveluiden kanssa, valintoja, joita teet, sekä tuotteita ja ominaisuuksia, joita käytät.

KESÄLLÄMÄÄMÄN HENKILÖISTÄ?
Voimme käsitellä arkaluonteisia henkilötietoja tarvittaessa suostumuksellasi tai sovellettavan lainsäädännön sallimilla muutoin.

OLETKO TIETOA KOLMANSISTA?
Saatamme saada tietoa julkisista tietokannoista, markkinointikumppaneista, sosiaalisen median alustoista ja muista ulkopuolisista lähteistä.

MITEN TIEDOT TIEDOT?
Käsittelemme tietojasi tarjotaksemme, parantaaksemme ja hallinnoidamme Palvelujamme, kommunikoimme kanssasi turvallisuuden ja petosten ehkäisemiseksi, ja noudattaa lakia. Voimme myös käsitellä tietojasi muihin tarkoituksiin suostumuksellasi. Käsittelemme tietojasi vain silloin, kun meillä on pätevä oikeudellinen syy siihen.

MILLE TILANNEISSA JA MILLE ON OSALLISTEN TYYPIT OSTAMME HENKILÖT - Mitä?
Voimme jakaa tietoa tietyissä tilanteissa ja tiettyjen kolmansien osapuolten ryhmien kanssa.

Miten pidämme tietojesi turvassa?
Meillä on organisatorisia ja teknisiä prosesseja ja menettelyjä suojaamaan henkilötietojasi. Internetin kautta tapahtuva sähköinen lähetys tai tietojen tallennustekniikka ei kuitenkaan voida taata 100 prosentin turvallinen, joten emme voi luvata tai taata, että hakkerit, kyberrikolliset, tai muut luvattomat kolmannet osapuolet eivät pysty kukistamaan turvallisuuttamme ja väärin keräämään, käymään, varastamaan, tai muuttaa tietojasi.

MITÄ OMAT OIKEUKSesi?
Sinulla on oikeus käyttää Palvelun hallussa olevia henkilötietoja, korjata ne ja poistaa ne.

MITEN OIKEUDEN OIKEUDEN?
Helpoin tapa käyttää oikeuksia on ottaa yhteyttä meihin. Harkitsemme ja toimimme kaikkien pyyntöjen perusteella sovellettavien tietosuojalainsäädäntöjen mukaisesti.