Palautus- ja hyvityskäytäntö

Kiitos ostoksestasi. Toivomme, että olet tyytyväinen ostokseesi. Jos et kuitenkaan ole täysin tyytyväinen ostoon jostain syystä, voit palauttaa sen meille. Katso alta lisätietoja palautuskäytännöstämme.

TAULUTUKSET
Jotta voit saada takaisin, sinun täytyy palauttaa tuote 14 kalenteripäivän kuluessa ostosta. Tuote on oltava samassa kunnossa kuin saat sen ja vahingoittumaton millään tavalla.

Palautusmenetelmä
Palauttaaksesi tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi palautuslausekkeen. Kun olet saanut osoitteen, sijoita tuote turvallisesti alkuperäiseen pakkaukseensa ja [sisältää todiste ostosta].

Palautusasi on joissakin tapauksissa ilmaista. Jos palauttaa tuotteen ja palauttamisen syy ei ole deuxmil.com virhe, kustannukset palautus kuljetus vähennetään palautuksesi.

Jos palautus on kuluttajan aiheuttama, kuluttajan on vastattava toimituskuluista. Erityisen maksun tulisi perustua valitsemaasi pikakuljetusyritykseen.
Jos meidän syistämme johtuen vastaanotetut tavarat ovat vahingoittuneita tai virheellisiä, ja kuluttajan ei tarvitse maksaa lähetysmaksua tästä syystä.

EHDOTUKSET
Saatuamme palautuksesi ja tarkastamme kohteesi kunnon, käsittelemme paluusi tai vaihto. Anna vähintään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Palautus voi kestää 1-2 laskutus sykliä näkyä luottokorttilaskenta riippuen luottokorttiyhtiö. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun palautuksesi on käsitelty.

POIKKEUKSET
Seuraavia eriä ei voida palauttaa tai vaihtaa:

  • Pilaantuvat tavarat
  • Intiimit
  • Lahjakorttit
  • Omat kohteet
  • Digitaaliset tuotteet
Puutteelliset tai vahingoittuneet tuotteet, ota meihin yhteyttä alla olevissa yhteystiedoissa järjestää palautus tai vaihto.

KYSYMYKSET

Jos sinulla on kysyttävää meidän palauttamispolitiikkamme, ota yhteyttä meihin osoitteessamme. Tukipalvelu